Tjänster

Idag är vi ledande inom vår bransch till att hjälpa både privatperson och företag flytta de saker som ibland kan vara tunga eller tidskrävande. Om du har ett problem, kom till oss så löser vi det! Inga problem är för små eller stora för oss. Som privatperson kan du få hjälp med bland annat magasinering, flyttstädning eller flytt av piano.
Vi hjälper även er som är företagare. Som företagare är det tidskrävande med kontorsflytt, men också nödvändigt ifall bolaget ska kunna växa. Låt våra duktiga medarbetare på Lundaflytt hjälpa er till att få en smidig övergång mellan er gamla och nya lokal. Vi specialiserar oss även på flytt av tyngre kassaskåp m.m. Allt som skapar problem för er tar vi gärna hand om i flyttväg.
Utöver flyttjänster kan vi erbjuda kringtjänster såsom till exempel installationsservice, tippkörning. Vi hanterar era stora eller små materialleveranser, tunghantering såsom kassaskåp, maskiner, hisstrummor och ventilationsaggregat. Nedan hittar ni exempel på vad vi kan hjälpa er med.

KOMPLEXA UPPDRAG

Vi har erfarenhet i de mest komplexa jobben, bland annat uppdrag såsom

PACKNING

Vi packar ihop dina möbler och ting på ett smidigt sätt och sätter in det i våra transportbilar. Det enda du behöver tänka på är att dyka upp och ta emot möblerna.

FÖRVARING

Ibland behöver man packa ner sina saker och förvara dem någonstans en längre tid. Vi erbjuder bevakade förråd som hyrs ut under den tiden som du vill. Säkerhet är en viktig punkt för oss och därför engagerar vi oss mycket i bra larm och övervakning för dina ägodelar

TIPPKÖRNING

Skräp som blir över? Vi tar på oss att forsla bort detta till närmsta återvinningscentral och minskar ytterligare ett problem för dig. Vi på Kullaflytt står för helhetslösningen!

INSTALLATIONSSERVICE

Vi flyttar, men vi hjälper också till att installera er i den nya bostaden eller lokalen. Utifrån direktiv sätter vi upp era möbler på det sätt som ni vill ha.

FLYTTJÄNSTER

Med erfaren och kompetent personal är dina möbler i tryggt förvar under hela transporten. Vi utför alla uppdrag med egna fordon och egen fast anställd personal. Vi jobbar för att göra det så smidigt för er som möjligt